[15102011] HAPPY BIRTHDAY LEE DONGHAE~

KYAAAAAA!!!!!!

15-10-2011, YES!!! Today is Donghae’s birthday! HAHAHAHAHAHA
I’m really happy! our fishy is 26 years old hahahaha makin tua juga yah umurnya tapi as you know, getting older, he’s more handsome and awesome.
I hope he is always good there. AAAA I’m really happy!!! I do’t know~ but … *speechless* LOL ^^v
Ga kerasa uri Donghae umurnya udah 26 hahahaha padahal kayanya aku baru aja kemaren tau yang namanya Donghae itu yang mana –” dan kayanya baru kemaren juga aku naksir sama si ikan yang tampangnya kaya bocah kekekeke~

Semoga apa pun yang Donghae mau dan yang diharapkan sama itu ikan bisa terkabul /amim/ AAA bisa gila ini hahaha bisa-bisa spamming ini LOL

HAPPY BIRTHDAY LEE DONGHAE~ GOD BLESS YOU DARL ^^v

Ga tau kenapa malah aku yang kegirangan kalo ini ikan ulang taun hahahaha LOVE YOU!! I’LL LOVE YOU FOREVER OPPA~ ^^ jadi ngerasa ga jelas hihihihi
Thanks for everything, thank you for all you gave to us, your fans, ELF ^^ thank you because you become ‘Donghae’, who is very caring to us, who is very dear to us, and who loved us. I love you. We love you. ELFs love you🙂

생일 축하 해요~ 생일 축하 해 이동해~ 영원히 사랑 해요~ please, always being my mokpo boy! ^^

The Picture belong to me.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s